Hotel ajánlat

The calendar is updated every five minutes and is only an approximation of availability.

Some hosts set custom pricing for certain days on their calendar, like weekends or holidays. The rates listed are per day and do not include any cleaning fee or rates for extra people the host may have for this listing. Please refer to the listing's Description tab for more details.

We suggest that you contact the host to confirm availability and rates before submitting a reservation request.

A ma elérhető legjobbb árak

Állítsa be az éjszakák számát, és mi megmutatjuk, hogy melyik hónapban mennyiért tud legolcsóbban szobát foglalni. A kalkuláció részletes folytatásához és a foglaláshoz kattintson a "SZOBAFOGLALÁS" gombra, vagy a hónapra, amikor érkezni szeretne!
4.4 / 5.0
153 értékelés alapján

Park Hotel Pelikán **** Szombathely

Történelmi város, gyönyörű szálloda, rendkívüli ár! Tökéletes választás!

Szombathely szívében, közel a városközponthoz és a történelmi látványosságokhoz, a Pelikán Parkkal szemben, a Park Hotel Pelikán 43 tágas szobával, valamint a város legelegánsabb éttermével, a Villa Pelikánnal várja az utazót. A szállodának egy több mint 100 éves épület ad otthont, mely 1901-ben Európa legnagyobb árvaházának épült, 2001-ben került magánkézbe, azóta mint hotel, családi vállalkozás működik. Szolgáltatások: 100 fős, szekcionálható konferenciaterem; Villa Pelikán étterem & Bár: nemzetközi ételspecialitások; Wellness központ (fedett medence, jacuzzi, infra-és finn szauna, sókamra, masszázs, aromafürdők, váltófürdők); ingyenes vezetékes internet a szobákban, wifi a közös helyiségekben; fürdőköpeny bekészítés; DVD lejátszó a superior szobákban; ingyenes zárt parkoló; gyermekjátszótér
... TOVÁBB OLVASOM