Hotel ajánlat

The calendar is updated every five minutes and is only an approximation of availability.

Some hosts set custom pricing for certain days on their calendar, like weekends or holidays. The rates listed are per day and do not include any cleaning fee or rates for extra people the host may have for this listing. Please refer to the listing's Description tab for more details.

We suggest that you contact the host to confirm availability and rates before submitting a reservation request.

A ma elérhető legjobbb árak

Állítsa be az éjszakák számát, és mi megmutatjuk, hogy melyik hónapban mennyiért tud legolcsóbban szobát foglalni. A kalkuláció részletes folytatásához és a foglaláshoz kattintson a "SZOBAFOGLALÁS" gombra, vagy a hónapra, amikor érkezni szeretne!
4.4 / 5.0
316 értékelés alapján

CE Plaza Hotel **** Siófok

Balatoni kikapcsolódás Siófok új gyöngyszemében ...

Siófok új gyöngyszeme, a CE Plaza Hotel**** szeretettel várja vendégeit. Jól felszerelt szoba és apartmanok biztosítják a nyugodt kikapcsolódást a belvárosban, karnyújtásnyira a vízparttól, a megújult Fő tértől, a bevásárlási és szórakozási lehetőségektől, mégis csendes, zöldövezeti környezetben.
... TOVÁBB OLVASOM

25 reviews

14. VeszprémFest

A VeszprémFest idén immár a tizennegyedik alkalommal kerül megrendezésre.<br> Az elmúlt bő évtizedben a klasszikus zenétől az operáig, a jazztől a világzenén át a popzenéig közel 50 olyan világsztár és hazai, a nemzetközi élvonalat [...]

RÉSZLETEK
25 reviews

Veszprémi Utcazene Fesztivál 2017

Veszprém minden júliusban néhány napra igazi fesztiválvárossá alakul át: különböző stílusú (etno, jazz, blues, rock) utcai formációk zenélnek délelőttől késő éjszakáig a belvárosban. <br> Páratlan hangulat, vidám forgatag, amely [...]

RÉSZLETEK
25 reviews

IX. Lecsófesztivál

Lecsófőzés a legjobb receptekből. Zene, gyerekprogramok.

RÉSZLETEK